Genomineerd! Wouter van Haaren

1590 keer bekeken 6 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Wouter is vanaf 2003 aangesloten bij de organisatie van het G-voetbalweekend* en is hij samen met Carolien van Sprang één van de gezichten van het G-voetbalweekend.

Wouter zorgt samen met anderen voor promotieactiviteiten, helpt mee mhet het  opbouwen en afbouwen van het eventterrein, ontvangt  tijdens het weekend zelf gasten, reikt prijzen uit en assisteert de horeca. Ook draagt hij bij aan de aftermovie met een interview en helpt hij  mee bij de sponsorwerving.

Hij zet hij zich nu al 18 jaar in voor dit event der events. Inmiddels zijn er 9 andere sporten toegevoegd aan het event en is het G-voetbalweekend een onderdeel van het G-sportweekend Amarant met totaal 1100 deelnemers en 230 vrijwilligers.

*G-voetbalweekend is een 3 daags voetbalevent voor mensen met en zonder een beperking. Hier nemen 650 sporters aan deel. voor meer info: www.Gsportweekend.nl

Het motto is Samen 1:
* Samen sporten
* Samen het gezellig hebben
* Samen organiseren
* Samen jezelf zijn
* Samen.. 3 dagen lang de dag van je leven
* Samen 1 met Carolien!

Want Wouter doet dit samen met Carolien van Sprang. Hij en zij zijn prachtige vrijwilligers die een voorbeeld zijn voor de andere 230 personen, waaronder ook veel andere mensen met een beperking.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

6  reacties

Floor Mes 18-02-20 om 22:04

Gefeliciteerd Wouter met je nominatie, ik hoop dat je de prijs wint!! Hoe dan ook jij bent de grootste TOPPER die ik ken!! Floor

Anoniem 18-02-20 om 22:01

Schrijf een reactie...

Michael Humble 04-02-20 om 19:02

Wouter je bent een topper
Een geweldige vrijwilliger met een hart van goud
Je was in het verleden ook een prima keeper.
Het is je gegund Wouter
Tot snel 👍

Toine 04-02-20 om 17:53

Mijn maatje en gastheer van het G-voetbal weekend.
Trots op jou Wouter.

Carolien 04-02-20 om 16:23

ook op mij de weekend is een zeer geliefde en mooi evenment het is om de genieten 3 dagen lang de dag van je leven stop
deze vrijwilger moet winnen

Organisatie G-Sportweekend Amarant 04-02-20 om 16:12

We zijn nu al trots op je Wouter

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen