Theo Heijligers

93 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Onderhoud in en rond de water- en windmolen in Oploo, archief bijhouden van alle activiteiten en inbinden in jaarboeken en het meest omvattende; het archiveren, conserveren, beschrijven en rubriceren van al het prijzenzilver dat het gilde in de loop van de eeuwen gewonnen heeft.

Om de omvangrijke intensiteit van zijn activiteiten met het prijzenzilver te bevatten, is het noodzakelijk om dit zelf te aanschouwen. Het zijn 3 stapels mappen van 1,5 meter hoog, waarin elke schildje beschreven is waar en waarom het gewonnen is. Daarnaast zorgt Theo voor het onderhoud van het park in en rond de monumenten in Oploo. Water- en windmolen zijn bij elkaar gesitueerd en vergen veel onderhoud. Desondanks ziet de omgeving rond de molens er prachtig uit en krijgt hij veel complimenten voor de unieke locatie.

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings