Theo Heijligers

272 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Onderhoud in en rond de water- en windmolen in Oploo, archief bijhouden van alle activiteiten en inbinden in jaarboeken en het meest omvattende; het archiveren, conserveren, beschrijven en rubriceren van al het prijzenzilver dat het gilde in de loop van de eeuwen gewonnen heeft.

Om de omvangrijke intensiteit van zijn activiteiten met het prijzenzilver te bevatten, is het noodzakelijk om dit zelf te aanschouwen. Het zijn 3 stapels mappen van 1,5 meter hoog, waarin elke schildje beschreven is waar en waarom het gewonnen is. Daarnaast zorgt Theo voor het onderhoud van het park in en rond de monumenten in Oploo. Water- en windmolen zijn bij elkaar gesitueerd en vergen veel onderhoud. Desondanks ziet de omgeving rond de molens er prachtig uit en krijgt hij veel complimenten voor de unieke locatie.

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen