Javin Mohammad

106 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Javin is betrokken bij verschillende projecten bij Young Connection. Ze bezoekt wekelijks een oudere vrouw in Nootdorp, samen kletsen ze, spelen ze Rummikub, doen boodschappen of ondersteunt ze haar in emotionele tijden. Javin is voor mevrouw een belangrijk persoon en een onwijze steun geweest.

Javin is verder ook een vrijwilliger waar je op bouwen kunt qua losse activiteiten van ons. Dan kun je denken aan het bezoeken aan Veenhagen, een gebouw vol ouderen. Hier lakt ze nagels en maakt bijzonder contact. Of helpt ze ons met bingo en karaoke avonden bij ouderen van de Weidevogelhof, een ander ouderencomplex in Pijnacker.

Wat Javin speciaal maakt, zijn meerdere dingen. Vijf jaar geleden is ze vanuit Syrië in Nederland komen wonen. Vol motivatie om een leven in Nederland op te bouwen. En naast haar eigen leven opbouwen, helpt ze ook in het dorp waar ze woont, om er voor anderen te zijn. Al sinds het bestaan van ons netwerk is ze betrokken bij ons, en valt ze op door haar zorgzaamheid en passie. Haar hart is groot en ze voelt veel verantwoordelijkheid over onze ouderen. Ze is aanwezig en direct, ze weet wat ze wil doen voor een ander, en dat doet ze geweldig. Samen met haar zusje is ze actief bij ons, en dat zal ze de komende tijd nog wel blijven ook!

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings