Yolande Holleboom

115 keer bekeken 1 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Sinds ruim 5 jaar is Yolande als coördinator de spil waar de organisatie om draait. Zij verzorgt de administratie, coacht en begeleidt de vrijwilligers (intermediairs), onderhoudt met bestuur de externe contacten.

Zij is ook adviseur en vraagbaak voor het bestuur. Dat alles als vrijwilliger voor gemiddeld ruim 20 uur in de week.

Images

Register

Comment

Twitter

1  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Anoniem April 17, 2020

Bestuur en medewerkers stichting Leergeld Hollandsche Ijssel zijn blij en trots met deze (zo verdiende) waardering voor onze coordinator

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings