Milton R. King

20 keer bekeken 1 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Milton R. King is als projectleider en conflictbemiddelaar van Buurtbemiddeling Vlaardingen die het aanspreekpunt is voor de inwoners bij woonoverlast .

De Sociaal Activist Milton heeft zich de afgelopen tien jaar bij veel buurtconflicten ontwikkeld tot een ervaren, conflictbemiddelaar. Daardoor heeft hij op veel gebieden kennis van woonoverlast en kan snel bij burengeschillen de bewoners op een duurzame wijze met elkaar verbinden, zonder winnaars en verliezers.

Hij neemt al 5 jaar als intermediair de verantwoordelijkheid voor de vrijwilligersorganisatie.

Deze vrijwilliger heeft veel tegenslagen geïncasseerd van o.a. ambtelijke top over het woonbeleid, om honderden mede-stadbewoners te beschermen tegen een juridische strijd of handgemeen, waardoor dezen bewoners socialer en veiliger wonen. Dit is een verdient punt van hem. De sociaal activist Milton geeft 100% gratis informatie, adviezen en begeleiding op het gebied van woonoverlast mét veel enthousiasme en een dosis humor in het Vlaardings burenweb.

Daarnaast is deze vrijwilliger jaarlijks prominent aanwezig tijdens de uitreiking van de Vlaardingse Gouden Buur Award, die hij samen met de nevenactiviteitencommissie van Buurtbemiddeling Vlaardingen geïnitieerd heeft.

Images

Register

Comment

Twitter

1  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Marlon February 23, 2020

Milton is een doorzetter, hou vast

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum