Helemaal Groen

748 keer bekeken 1 reacties

Elk jaar vragen we een andere specifieke groep prominente Nederlanders een landelijke vrijwilligersorganisatie aan te wijzen die volgens hen de ProminentenPrijs verdient. Een speciale expertcommissie oordeelt op maatschappelijke relevantie, actualiteit en impact. De winnende organisatie  krijgt de prijs van € 6.000,-. Dit jaar is de beurt aan leden van de Tweede Kamer!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

Naast de ProminentenPrijs voor landelijke organisaties, zijn er ook de Nationale Vrijwilligersprijzen voor lokale initiatieven de VriendenLoterij Passieprijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk en de Gouden Venus van Milo voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet.

Alleen kun je niet veel, maar samen lukt dat wel: Je omgeving, buurt of dorp HelemaalGroen kleuren en houden. De app.helemaalgroen.nl maakt alle acties zichtbaar, van iedereen die zich inzet voor een schone omgeving. Ieder met zijn of haar inzet, met een mooi gezamenlijk resultaat!

Voorgedragen door

Dennis Wiersma (VVD): "Mooi initiatief van iemand die een app heeft gemaakt om mensen zwerfafval te laten opruimen, gewoon als ze aan het wandelen zijn. En op de app kan je bijhouden waar je geweest bent."

Erik Ziengs (VVD)

Afbeeldingen

1  reacties

Geeke de Boer 18-02-20 om 12:22

Wat geweldig dat HelemaalGroen genomineerd is!!

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen