Marije Dévény

Adviseur vrijwilligerswerk at Breda Actief / MOOIWERK
Marije
Phone (1): 076 5233 555
Mobile: 06 37 20 31 23

Address

Breda

Postal address

Breda

Location

Date of birth

13 December 1968

Specialty

Goed Geregeld, vrijwilligersbeleid, werven en behouden van vrijwilligers, sectoren natuur&mileu en zorg en welzijn, tekstschrijver

Working days

24 uur per week van maandag t/m vrijdag

Comments

Mijn werk is geen dag hetzelfde! Ik ben veel op pad, bezoek organisaties, adviseer besturen, vrijwilligers en vrijwilligerscoördinatoren, voer korte advies gesprekken maar verzorg ook langdurige adviestrajecten op maat. Mijn belangrijkste taak is het adviseren van vrijwilligersorganisaties op allerlei thema’s rondom vrijwilligerswerk: denk aan bijvoorbeeld aan het werven en behoud van vrijwilligers, vrijwilligersbeleid, bestuurszaken, zichtbaarheid en het stimuleren van onderlinge samenwerking. In Breda ben contactpersoon voor alle groen- natuur- en milieuorganisaties en voor een aantal organisaties in zorg en welzijn. Daarnaast ben ik gecertificeerd adviseur voor het landelijk keurmerk Goed Geregeld en ben ik betrokken bij de doorontwikkeling ervan. Ik geef cursussen en trainingen aan vrijwilligersorganisaties en schrijf ik al jaren met veel plezier teksten voor de website van Breda Actief / MOOIWERK, nieuws- en persberichten en interview ik bijzondere mensen die zich inzetten voor de stad.

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings