De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn er speciaal om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te waarderen en in het zonnetje te zetten.

Op 14 juni vond de officiele uitreiking plaats en de bekendmaking van de winnaar van de hoofdprijs: Scouting De Spoorzoekers uit Rotterdam Zuid!

Ook de vijf winnaars van de tweede prijs van 2000 euro en de 80 winnaars van de derde prijs van 750 euro zijn bekend. Hier vind je alle winnaars.

Houd ondertussen onze sociale kanalen in de gaten want daar delen we vlogjes van inzendingen maar delen we ook updates over de maak van de documentaire.  

 

 

 

 

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":true,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"257878"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Een hoofdrol in een documentaire voor de 6 winnaars 

Een documentaire over vrijwilligerswerk waarin je ziet hoe een enkeling de drijvende kracht kan zijn. Waarin je ziet hoe groepen vrijwilligers op meerdere maatschappelijke thema's het verschil maken. Met in de hoofdrol de zes genomineerden van de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024, Museum Eicas, Scouting De Spoorzoekers, Stichting Hoopheggen, ZuidOostZorg en Voetbalvereniging SEP. Kijk de documentaire hieronder (cookies accepteren) op YouTube!

 

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen