Website www.gratis-vog.nl is nu www.vog-vrijwilliger.nl

ProfielfotoMark Molenaar 22-02-2019 9866 keer bekeken 0 reacties

Bij organisaties die willen deelnemen aan de regeling Gratis VOG voor vrijwilligers was soms verwarring over waar ze nu heen moeten: www.gratisvog.nl of www.gratis-vog.nl. De organisatie achter die laatste website heeft daarom de url veranderd naar www.vog-vrijwilliger.nl.

De website www.gratisvog.nl is de officiële website waar vrijwilligersorganisaties zich moeten aanmelden om deel te kunnen nemen aan de Regeling Gratis VOG. Vereniging NOV en NOC*NSF helpen via die website vrijwilligersorganisaties gratis met hun aanvraag. Wie de aanmelding voor de regeling ook (voor je) doet, hij verloopt ALTIJD via www.gratisvog.nl.

Wat doet www.vog-vrijwilliger.nl?

Het bedrijf van de website www.vog-vrijwilliger.nl biedt aan om je te helpen met het opstellen van je beleid. Om echt aan veiligheid te werken in je organisatie, moet je dat beleid ook toepassen! Een gratis VOG is een kers op de taart, maar echte veiligheid krijg je alleen door te beginnen met de andere maatregelen (gedragscode, vertrouwenspersoon, aanstellingsbeleid). Vervolgens helpt het bedrijf je ook met het klaarzetten van VOG's voor je vrijwilligers. Dit kost € 6,75 exclusief BTW per vrijwilliger.

Jij bepaalt!

Het is aan jou de keuze of je zelf de VOG's klaarzet of dit laat doen door www.vog-vrijwilliger.nl 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen