Hertog Jan 0.0% bier als bedankje voor 45 vrijwilligersorganisaties

Linda Elberse April 29, 2020 295 keer bekeken 0 comments

De huidige COVID-19 crisis heeft impact op ons allemaal. Juist in deze turbulente tijden zijn vrijwilligers ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij vanuit Bierbrouwerij AB InBev contact opgenomen met de NOV om iets kleins terug te kunnen doen voor de vrijwilligers in Nederland.

Hertog Jan 0.0% bier als bedankje voor 45 vrijwilligersorganisaties

De huidige COVID-19 crisis heeft impact op ons allemaal. Juist in deze turbulente tijden zijn vrijwilligers, mensen die elkaar belangeloos een handje helpen, ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij vanuit Bierbrouwerij AB InBev contact opgenomen met de NOV om iets kleins terug te kunnen doen voor de vrijwilligers in Nederland. Op dinsdag 21 april doneerden we bijna 1.000 kratten Hertog Jan 0.0% aan alle genomineerde vrijwilligersorganisaties van de vrijwilligersprijzen. Dit als blijk van waardering voor al het goede werk wat vrijwilligers leveren voor en tijdens deze crisis. Proost!

Wat hebben we georganiseerd?

Geïnspireerd door het fantastische initiatief ‘bloemetje voor de zorg’ wilden wij als brouwer een lichtpuntje, iets positief en hoopvols ten tijde van deze crisis, bijdragen aan de maatschappij. Daarom hebben wij 1000 kratten Hertog Jan 0.0% bier beschikbaar gemaakt voor donatie. Na het zien van alle mooie initiatieven, de grote saamhorigheid, en de solidariteit onder alle leden van de vrijwilligersorganisaties was er geen twijfel over mogelijk dat deze helden een steuntje in de rug hebben verdiend!

Feet On The Street For Our Heroes

Wat een positieve reacties hebben we gekregen op dit initatief! Naast de ziekenhuizen, zorginstellingen en brandweerkazernes die we hebben benaderd; hebben ruim 45  vrijwilligersorganisaties aangegeven dat zij deze 10 kratten 0.0 bier graag in ontvangst zouden willen nemen.

Met 60+ afleveradressen verspreid over het hele land was dit een enorme logistieke uitdaging om dit gebaar bij iedereen tijdig af te leveren. Maar we wilden alles op alles zetten om dit zo snel mogelijk iedereen te leveren. Tientallen collega’s hebben zich daarom vrijwillig aangemeld om deze kratten persoonlijk op de stoep af te leveren bij alle organisaties. Op dinsdag 21 april hebben al deze collega’s 45 vrijwilligersorganisaties kunnen bedanken voor hun inzet.

Vrijwilligers verdienen het om erkend te worden voor hun inzet voor onze samenleving. Klein gebaar groot geluk! Wie doet er mee?

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings