Oproep: deelname wereldwijde Ideathon voor sociale oplossingen gevolgen COVID19-pandemie

ProfielfotoSanne van Viegen Looyé 16-09-2020 439 keer bekeken 0 reacties

Doe mee met 'THE VIRTUAL IDEATHON: Volunteering to Build Resilience' en maak kans op 25.000 euro om jouw duurzame en impactvolle oplossing te ontwikkelen voor uitdagingen die de COVID19 -pandemie met zich meebrengt.

Het is duidelijk dat vrijwilligers het verschil hebben gemaakt in de veerkracht van de gemeenschap tijdens de pandemie. Deze Virtuele Ideathon is een op ideeën gebaseerde hackathon die vrijwilligers uit de hele wereld samenbrengt.

Wat is een Ideathon?

De virtuele Ideathon is een driedaagse marathon, waarbij vrijwilligersteams van grote NGO's en vrijwilligersorganisaties uit de hele wereld samenkomen om duurzame en impactvolle oplossingen te ontwikkelen voor uitdagingen die de COVID19 -pandemie met zich meebrengt.

Wat is het doel?

Het doel van de Ideathon is om met bruikbare en schaalbare ideeën te komen die innovatieve oplossingen bieden voor de uitdagingen die ter plekke aan de deelnemers worden voorgelegd op drie hoofdthema's.

Kans op €25.000 

Tijdens de wedstrijd zullen de deelnemende teams worden gevraagd om een voorstel te doen voor hun voorgestelde oplossing voor een op die dag aangekondigde uitdaging. 
Aan het einde van de Ideathon zal elk winnend idee een totaal fonds van 25.000 dollar krijgen dat de uitvoering van hun idee in de gemeenschap mogelijk maakt.

Voor wie? 

UAE Volunteers en IAVE nodigen alle gepassioneerde vrijwilligers uit om een verschil te maken en zich aan te sluiten bij deze bijeenkomst om een sterkere en betere wereld op te bouwen.

Interesse? 

Meer info vind je hier. Ga je meedoen? Laat het ons dan weten, we denken graag mee! 

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen