Vrijwilligers reflecteren op werk tijdens coronapandemie

ProfielfotoRonald Hetem 09-10-2020 1325 keer bekeken 0 reacties

Ruim een half jaar hebben we nu te maken met het coronavirus. De hele samenleving voelt de gevolgen. Een groot deel van het vrijwilligerswerk kwam stil te liggen, terwijl tegelijkertijd de vrijwillige energie in straten en buurten een enorme boost kreeg.

 

Hoe gaat het nu met de vrijwillige inzet in Nederland? Movisie gaat graag in gesprek met vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven over de impact van het virus en de gevolgen daarvan op het vrijwilligerswerk. Hoe kan jij hier als vrijwillige of professionele organisator van vrijwilligerswerk in de toekomst op in spelen?

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Op welke manier ondervindt jouw initiatief of organisaties de gevolgen van de maatregelen en hoe ga je daarmee om in de toekomst? Wat zijn onderwerpen die jij belangrijk vindt om te bespreken? Wat kon er achteraf bezien in jouw organisatie beter worden georganiseerd? Wat heeft de crisis jouw organisatie gebracht en wat wil je vasthouden voor de toekomst? 

Op basis van jullie input geeft Movisie de bijeenkomst vorm. Wil je meedenken? Stuur dan een mail naar Jolinde Dermaux via j.dermaux@movisie.nl. Meer informatie op de website van Movisie.

De uitnodigingen worden binnenkort verstuurd. In de sessies worden de thema's besproken die door mensen worden aangedragen. Alle input is welkom. De sessie is voor iedereen toegankelijk.

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen