Beste ondernemer. We zijn blij met jouw bijdrage aan de maatschappij!

ProfielfotoYvonne Snelders 20-11-2020 564 keer bekeken 0 reacties

Vandaag, 20 november is de Dag van de Ondernemer. Op deze Dag zeggen we tegen alle ondernemers: “Dank je wel voor jouw inzet. We zijn heel blij, met jouw bijdrage aan onze maatschappij”.

Wat mag Nederland blij zijn met en trots zijn op al die ondernemers, van zelfstandige eenpitter tot grote corporate reus, die jaar in jaar uit tijd vrijmaken, middelen of media ter beschikking te stellen, of met hun medewerkers zich vrijwillig inzetten bij vrijwilligersorganisaties. En dat zij daarmee maatschappelijke organisaties de extra mogelijkheid geven om de samenleving te versterken. Deze Mensen maken Nederland mooier.

Op de #DagvandeOndernemer zetten de maatschappelijke - en vrijwilligersorganisaties graag alle bedrijven in de schijnwerpers voor hun maatschappelijke bijdrage aan onze samenleving.

Bedank ook de ondernemers die jouw organisaties steunen

Wil jij vandaag ook de ondernemers die jouw organisatie steunen in het zonnetje zetten, gebruik dan een van de bedankafbeelding op de website van de Dag van de Ondernemer (als je even naar beneden scrollt, dan vind je daar de speciale Mensen maken Nederland afbeeldingen). En zet vandaag een mooi bericht op social media waarin je jouw relaties bedankt voor hun steun aan jullie organisatie.

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen