Hoe moet je online leren zonder computer? Doneer je oude computer!

Gerben Heinen 26-11-2020 268 keer bekeken 0 reacties

Geef je oude laptop of computer een waardevolle tweede leven door deze te doneren aan kinderen die door de huidige coronacrisis achterstand oplopen in het onderwijs.

Hoe moet je online leren zonder computer? Doneer je oude computer!

 ApprenticeXM verzorgt onder andere een online leeromgeving binnen het voortgezet onderwijs. Vanwege de coronacrisis zijn er veel leerlingen die met de overgang naar (veel) online les krijgen een achterstand hebben opgebouwd of helemaal van de schoolradar zijn verdwenen. Zo zijn er in Nederland leerlingen die gewoon geen laptop, tablet of desktop hebben om lessen te volgen. Simpel omdat er geen geld voor is.

Wij willen helpen! Help je mee?

ApprenticeXM wil deze scholen en leerlingen graag helpen door "oude" laptops beschikbaar te stellen. Laptops die door bedrijven afgeschreven worden, zijn veelal nog heel goed bruikbaar voor kinderen die anders geen laptop hebben. Heb je binnen jouw bedrijf of vrijwilligersorganisatie nog laptops liggen? Bijvoorbeeld omdat deze vervangen zijn door nieuwe? Doneer ze dan aan ons. Wij zorgen er dan voor dat ze worden opgehaald en - via ons nauwe contact met de scholen voor voortgezet onderwijs - terecht komen bij de kinderen die ze het hardst nodig hebben.

 Belangrijk is wel dat de laptops geen gegevens meer bevatten. U kunt uw laptop terugzetten naar fabrieksinstellingen.

Help mee en mail ons! 

Laat ons weten of je mee helpt door te mailen naar Gerben Heinen op gerben@apprenticexm.nl. We nemen dan contact met je op.

Meer informatie over ons bedrijf vind je op: De Elektronische Leeromgeving voor Leerling en Docent | Apprentice (apprenticexm.nl)

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen