Nog even en dan……

ProfielfotoChulah Berkowitz 31-05-2021 807 keer bekeken 0 reacties

Nog even en dan is het 10 juni, de dag waarop bekend wordt wie als winnaar van de Nationale Vrijwilligersprijzen uit de bus rolt! De live uitzending van de uitreiking belooft letterlijk een te gekke en spetterende avond te worden!

Nog even en dan is het 10 juni, de dag waarop bekend wordt wie als winnaar van de Nationale Vrijwilligersprijzen uit de bus rolt! De live uitzending van de uitreiking belooft letterlijk een te gekke en spetterende avond te worden! Het decor is een prachtig buitenzwembad in Hazerswoude, dat gerund wordt door honderden vrijwilligers. Mis het niet en stem die avond tussen 20.30 en 22.00 af op www.vrijwilligersprijzen.tv

Nog even de prijzen
Hoewel de prijzen elk jaar worden uitgereikt, is dit jaar extra bijzonder vanwege het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Jullie selectie is door een superjury met Abdelkader Benali, Kathleen Ferrier, Nanoah Struik, Rick Brink, Jan van Zanen en juryvoorzitter Marianne Besselink onder de loep genomen en zij hebben winnaars uitgekozen. Een winnaar voor landelijke vrijwilligersorganisaties en 12 winnaars voor lokale vrijwilligersorganisaties, waaruit de jury ook één winnaar kiest. De winnende organisaties krijgen dat op de avond van 10 juni te horen. De twee winnaars krijgen 7.500 euro, beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij, en alle twaalf winnen sowieso een videoproductie van 3.000 euro. 

Typhoon, Minister Hugo de Jonge en meer
Minister Hugo de Jonge reikt de prijzen uit. We zijn supertrots dat zanger Typhoon ons komt verblijden met een bijzonder en - met recht - uniek optreden (Kijk hier naar zijn boodschap op YouTube). Hij draagt een prachtig gecomponeerd gedicht voor dat hij in de winter voor dagblad Trouw schreef over vrede, maar dat de kern van vrijwilligerswerk raakt. En hij komt zingen! De presentatie is in handen van kleinkunst duo Daan en Fem. Op de buitenpost staat razende reporter Steffen de Wolff, die de winnaars gaat verrassen aan de deur. Mini-documentaires geven inzicht in de, vaak emotionele impact van vrijwilligerswerk. Een quiz test de kennis over vrijwilligerswerk van de mensen thuis en de jury. 

Kom erbij in de uitzending!
Roep iedereen bij elkaar en ga gezellig bij elkaar zitten om te kijken! Leuk als je een (groeps)foto maakt van jezelf tijdens het kijken en app deze dan naar 06-30051000. Dan laten we je foto in de uitzending zien.

Reminder?
Wil je zeker weten dat je de uitzending niet mist, geef dan via het Facebook event aan dat je komt. Dan krijg je een reminder. 

Rest ons niets meer te zeggen dan: Tot ziens op de 10 juni! 

Namens team Nationale Vrijwilligersprijzen, 

Chulah Berkowitz
Projectleider

 

 

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen