NOV-keurmerk Goed Geregeld voor De Bibliotheek Eindhoven

Nancy Rietveld 29-07-2021 2268 keer bekeken 2 reacties

Op 15 juli 2021 ontving De Bibliotheek Eindhoven uit handen van Diana van den Eijnden, adviseur Goed Geregeld bij Eindhoven Doet, het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld.

Het verkrijgen van het NOV-keurmerk is voor de bibliotheek een bevestiging van het feit dat ze hun vrijwilligersbeleid goed op orde hebben en dat er al heel veel goed georganiseerd is voor hun vrijwilligers. Vrijwilligers zijn dan ook enorm belangrijk voor de bibliotheek.

“Op verschillende locaties zetten zo’n 300 vrijwilligers zich in op de vloer, achter de schermen, bij activiteiten en bij schoolprojecten. Dus dank je wel aan al onze vrijwilligers voor hun inzet en voor het gezamenlijk vormgeven van het vrijwilligersbeleid en aan Eindhoven Doet voor de begeleiding en advies op dit traject.”

2  reacties

Diana van den Eijnden 30-07-21 om 12:01

Jaaaaa, wat een feest was dit! Nou ja, niet per sé de uitreiking, want die was klein en bescheiden (want iets met een pandemie) maar het proces met de bieb was te gek! Een organisatie die het allemaal al lekker geregeld had en alleen maar meer wilde leren. Wat een helden!

 

Anja Slendebroek 30-07-21 om 10:57

Diana van den Eijnden joejoe

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen