Servicepunt Vrijwilligerswerk / Welzijnswerk Midden-Drenthe

5105 keer bekeken 0 reacties

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk ondersteunt verenigingen, stichtingen, vrijwilligersorganisaties en individuele vrijwilligers in de gemeente Midden-Drenthe. Het Servicepunt voert projecten uit en organiseert activiteiten en themabijeenkomsten. Het Servicepunt geeft informatie en advies en beheert het online platform voor iedereen die graag iets wil doen: www.middendrenthevoorelkaar.nl.

Vrijwilligersvacatures en -klussen

www.middendrenthevoorelkaar.nl

Kunnen mensen bij je langskomen?

Er is altijd gelegenheid voor een gesprek bij ons op kantoor. Je kunt ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

E-mailadres:

vrijwilligerswerk@welzijnswerkmd.nl

Telefoonnummer:

088 16 51 200

Straatnaam + huisnummer:

Nassaukade 4

Postcode:

9411 KG

Plaatsnaam:

Beilen

Algemeen e-mailadres:

vrijwilligerswerk@welzijnswerkmd.nl

Telefoonnummer:

088 16 51 200

Bereikbaarheid:

Je vindt het Servicepunt Vrijwilligerswerk aan de Nassaukade 4, 9411 KG Beilen. Je kunt met het Servicepunt bellen (maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 13.30 uur) op telefoonnummer 088 16 51 200. Of u stuurt een e-mail naar vrijwilligerswerk@welzijnswerkmd.nl.

Website organisatie:

http://www.welzijnswerkmd.nl

Diensten en specialisaties

Heb jij als als vrijwilliger vragen over welke onkostenvergoedingen er zijn, hoe het zit met de wet- en regelgeving, welke cursussen er zijn of hoe het zit met een Verklaring Omtrent Gedrag? Of wil jouw vereniging/vrijwilligersorganisatie meer informatie over bijvoorbeeld vrijwilligersbeleid of andere zaken rondom het werken met vrijwilligers? Neem dan gerust contact met ons op!

Afbeeldingen

NOV-leden

Registreren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen