Winterswijkse Uitdaging - Vrijwilligerspunt Winterswijk

4179 keer bekeken 0 reacties

De Uitdaging is De Maatschappelijk Makelaar. De spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Stichtingen en verenigingen hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gemis aan goede apparatuur/kennis nog wel eens achterblijven. De vrijwilligers willen graag, wij kunnen ze vooruit helpen. Wij weten welke bedrijven hun kennis, materialen of medewerkers willen delen. Wij gaan voor de win-win-win situatie waarbij

Vrijwilligersvacatures en -klussen

https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/

Kunnen mensen bij je langskomen?

Via onze website kan je je aanmelden als vrijwilliger, hier kan je aangeven waar je voorkeuren liggen.
Nadat wij je informatie hebben ontvangen zullen wij contact met je opnemen om samen op zoek te gaan naar passend vrijwilligerswerk.
Ook kan je tijdens het inloopspreekuur, bij ons terecht. Elke week is er van maandag t/m donderdag een inloopspreekuur van 09:00 tot 12:00 uur aan de Torenstraat 9 in Winterswijk. Mailen of bellen is ook een mogelijkheid.

Naam:

Sandra Nijland

E-mailadres:

info@vpwinterswijk.nl

Telefoonnummer:

0543-200026

Bereikbaarheid:

Maandag tm donderdag bereikbaar

Intake- of webformulier op je eigen website

https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/vrijwilligers-informatie/aanmelden-vrijwilliger/

Straatnaam + huisnummer:

Torenstraat 9

Postcode:

7101 DC

Plaatsnaam:

Winterswijk

Algemeen e-mailadres:

info@vpwinterswijk.nl

Telefoonnummer:

0543-200026

Bereikbaarheid:

Ben je op zoek naar vrijwilligers of wil je vrijwilliger worden? Kom naar ons inloopspreekuur! Elke week is er van maandag t/m donderdag een inloopspreekuur van 09:00 tot 12:00 uur aan de Torenstraat 9 in Winterswijk. Mailen of bellen is ook een mogelijkheid.

Website organisatie:

https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/

Diensten en specialisaties

Wij geven organisaties advies met betrekking tot vrijwilligerswerving, ondersteunen hen daarbij en gaan actief opzoek naar de juiste vrijwilliger voor de juiste organisatie.
Tevens bieden wij voor de burger ondersteuning in het vinden van het juiste vrijwilligerswerk passend bij elk individu. Of gaan opzoek naar passende activiteiten in de gemeente
In "het huis voor Winterswijk"ook wel de Wuh genoemd bieden we vele activiteiten en zijn er vele organisaties die gericht zijn op het vrijwilligerswerk werkzaam.

NOV-leden

Registreren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen