Eindhoven Doet

8102 keer bekeken 0 reacties

De missie van Eindhoven Doet is het versterken van de vrijwillige inzet in Eindhoven. Want vrijwillige inzet zorgt voor een fijne stad. Dit doen we door vrijwilligersorganisaties te adviseren en ondersteunen. Natuurlijk is de grootste vraag van organisaties de vraag naar vrijwilligers. Dus inspireren we Eindhovenaren om zich vrijwillig in te zetten. In onze vacaturebank kan iedereen een toffe vrijwilligersplek vinden die past bij hun talenten, mogelijkheden, passies en agenda.

Vrijwilligersvacatures en -klussen

https://vrijwilligers.eindhovendoet.nl/jijdoet040#download-de-app

Via contactformulier op je eigen website

https://vrijwilligers.eindhovendoet.nl/contact

Straatnaam + huisnummer:

Beemdstraat 29

Postcode:

5653MA

Plaatsnaam:

Eindhoven

Algemeen e-mailadres:

info@eindhovendoet.nl

Telefoonnummer:

0402193399

Bereikbaarheid:

Telefonisch bereikbaar: ma - do 09.00 - 17.00 uur

Website organisatie:

https://www.eindhovendoet.nl

Diensten en specialisaties

Organisatieadvies, trainingen, advies over vrijwilligersbeleid en Keurmerk Goed Geregeld, inspiratiesessies, online community voor Eindhovense organisaties, organisatiescan vacaturebank en vrijwilligersapp Jijdoet040.

De missie van Eindhoven Doet is het versterken van de vrijwillige inzet in Eindhoven. Want vrijwillige inzet zorgt voor een fijne stad met een sterke sociale basis. 
Dit doen we door organisaties die werken met vrijwilligers te adviseren, informeren en ondersteunen. We geven trainingen over vrijwilligersbeleid, werven van vrijwilligers, in veilige handen en werken met kwetsbare vrijwilligers. We helpen ze om met de laatste trends en ontwikkelingen hun organisatie aantrekkelijker te maken voor potentiƫle vrijwilligers.
Organisaties inspireren en helpen elkaar in de proeftuinen die wij begeleiden.
Natuurlijk is de grootste vraag van organisaties de vraag naar vrijwilligers. Daarom inspireren we zoveel mogelijk Eindhovenaren om zich vrijwillig in te zetten. In onze vacaturebank kan iedereen een toffe vrijwilligersplek vinden die past bij hun talenten, mogelijkheden, passies en agenda.

Afbeeldingen

NOV-leden

Registreren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen