Steunpunt Vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar

2114 keer bekeken 0 reacties

Eerselvoorelkaar.nl is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in de gemeente Eersel. Hier vind je alle vragen naar en aanbod van vrijwilligerswerk in Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre. Liever persoonlijk contact of advies? Het team van Steunpunt Vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar helpt je graag!

Vrijwilligersvacatures en -klussen

https://www.eerselvoorelkaar.nl/hulpvragen/

Kunnen mensen bij je langskomen?

Reguliere openingstijden Steunpunt Vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar:
Het steunpunt vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar vind je in de hal van het gemeentehuis in Eersel.
Hier ben je tijdens de openingstijden van harte welkom voor een kop koffie of thee, persoonlijk advies en informatie.
Reguliere openingstijden: iedere maandag, dinsdag en woensdag tussen half 10 en 12 uur.
Ook kan er op afspraak worden gewerkt.
In verband met het coronavirus zijn er wijzigingen in onze bereikbaarheid. Voor actuele informatie: zie www.eerselvoorelkaar.nl/contactNaam:

Coördinator Steunpunt: Mariëlle Voermans

E-mailadres:

m.voermans@eersel.nl

Telefoonnummer:

0497 531 304

Bereikbaarheid:

Maandag, dinsdag, woensdag: 9.30 uur - 12.00 uur

Intake- of webformulier op je eigen website

https://www.eerselvoorelkaar.nl/aanmelden

Naam:

Coördinator steunpunt Vrijwilligerswerk: Mariëlle Voermans

E-mailadres:

m.voermans@eersel.nl

Telefoonnummer:

0497 531 283

Bereikbaarheid:

Maandag, dinsdag en woensdag tussen 9.30 uur en 15.30 uur.

Via contactformulier op je eigen website

https://www.eerselvoorelkaar.nl/contact

Straatnaam + huisnummer:

Gemeentehuis Eersel, Dijk 15

Postcode:

5521 AW

Plaatsnaam:

Eersel

Algemeen e-mailadres:

steunpuntvrijwilligerswerk@eersel.nl

Telefoonnummer:

0497 531 304

Bereikbaarheid:

Reguliere openingstijden Steunpunt Vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar:
Het steunpunt vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar is iedere maandag, dinsdag en woensdag tussen half 10 en 12 uur geopend. Ook kan er op afspraak worden gewerkt.
In verband met het coronavirus zijn er wijzigingen in onze bereikbaarheid. Voor actuele informatie: zie www.eerselvoorelkaar.nl/contact

Website organisatie:

https://www.eerselvoorelkaar.nl/

Diensten en specialisaties

Werving van vrijwilligers, matching, advies aan vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers en individuele hulpvragers, uitvoering van vrijwilligersbeleid, waardering van vrijwilligers, vrijwilligersverzekering, vrijwilligersmarkten, vrijwilligersavonden, scholingsbijdragen voor vrijwilligers, beheer website voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk

In gemeente Eersel willen we dat iedereen mee kan blijven doen, en zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en leven. Daar is soms hulp voor nodig. Als de gemeente en je eigen netwerk die hulp niet of niet voldoende kunnen bieden, geeft de website je de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar een vrijwilliger of een vangnet van vrijwilligers. Daarmee houd je de regie in handen en kun je zelf de hulp vragen die op dat moment nodig is.

Je hulpvraag en het aanbod kan eenmalig zijn of voor langere duur. Klein of groot.
Zoek je bijvoorbeeld iemand die regelmatig een kopje koffie met je wil drinken, of je eens in de zoveel tijd kan helpen met je tuin? Het kan allemaal. Of je wilt graag als vrijwilliger aan de slag bij een sportvereniging of bent als scholier op zoek naar een Maatschappelijke Stage? Het team en de website Eerselvoorelkaar zijn er voor jou!

Naast persoonlijk advies en informatie vanuit ons team, geeft de website geeft ook informatie over vrijwilligerswerk en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast heeft de website een cursuspagina voor vrijwilligers. Als organisatie heb je ook zelf de mogelijkheid om cursussen en bijeenkomsten aan te bieden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een AED-cursus of een computercursus voor senioren.

Eerselvoorelkaar is een initiatief van gemeente Eersel. Het team van Eerselvoorelkaar bestaat uit de enthousiaste "professionele" vrijwilligers van Steunpunt Vrijwilligerswerk Eerselvoorelkaar en wordt aangestuurd door Mariëlle Voermans, die vanuit de gemeente het team en de website coördineert.
De website is een 'zusje" van de landelijke website NLvoorelkaar.nl en een groeiend aantal lokale websites in andere gemeenten, zoals Veldhovenvoorelkaar.nl en GoedvoormekaarWaalre.nl.
De websites zijn laagdrempelig, veilig en gebruiksvriendelijk. Je kunt er snel en overzichtelijk als individuele bewoner, ZZP-er, maar ook als professionele (zorg)organisatie of vrijwilligersorganisatie je hulpaanbod plaatsen en hulpvragen aanbieden.
Een soort marktplaats dus, maar dan voor hulp, klusjes, maatjes en zorg.

Afbeeldingen

Niet-NOV-leden

Registreren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen