Vrijwilligerspunt Waalwijk

1772 keer bekeken 0 reacties

Het vrijwilligerspunt Waalwijk zorgt ervoor dat vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar komt. Ze beantwoorden alle vragen over vrijwilligerswerk van inwoners, stichtingen, verenigingen en organisaties.

Vrijwilligersvacatures en -klussen

https://vrijwilligerspuntwaalwijk.nl/vacatures

Via contactformulier op je eigen website

https://vrijwilligerspuntwaalwijk.nl/contact/

Straatnaam + huisnummer:

Balade 1

Postcode:

5142 WX

Plaatsnaam:

Waalwijk

Algemeen e-mailadres:

Infowaalwijk@contourdetwern.nl

Telefoonnummer:

0416 760 160

Website organisatie:

https://vrijwilligerspuntwaalwijk.nl/

Diensten en specialisaties

Je wilt graag je passie en talenten inzetten. Iets doen waar je goed in bent en iets betekenen voor een ander. Dat geeft je een goed gevoel. Of misschien wil je vrijwilligerswerk doen omdat het goed is voor je netwerk. Waarmee je je vaardigheden ontwikkelt en nieuwe mensen en organisaties leert kennen. Of je wilt gewoon een leuke tijd hebben, plezier maken met anderen en van betekenis zijn.

Vrijwilligerswerk is er voor iedereen!

Je bent bij ons van harte welkom om je te oriënteren. Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen wat jij leuk vindt, waar je goed in bent en wat het beste bij je past. Vind je het leuk om vrijwilliger te worden bij één van de organisaties die onze stad rijk is? Of wil je juist een andere inwoner helpen? Of gezellig samen iets ondernemen? Samen kijken we naar de mogelijkheden. Eventueel maken wij een vervolgafspraak zodat je thuis nog eens kunt nadenken over de mogelijkheden.
Vervolgens zorgen wij voor een passende bemiddeling naar de geschikte vrijwilligersplek. Na een kennismakingsgesprek bij de vrijwilligersorganisatie kun je aan de slag!

Afbeeldingen

NOV-leden

Registreren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen