Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Westerkwartier

1520 keer bekeken 0 reacties

Vrijwilligers Informatie Punt Westerkwartier, onderdeel van Sociaal Werk de Schans, is er voor iedereen die vrijwilligerswerk doet óf wil doen en woont in de gemeente Westerkwartier (Grootegast, Leek, Marum, Zuidhorn).

Telefoonnummer:

0594 745 096

Straatnaam + huisnummer:

Lindensteinlaan 44

Postcode:

9351 KG

Plaatsnaam:

Leek

Algemeen e-mailadres:

vipwesterkwartier@sociaalwerkdeschans.nl

Website organisatie:

https://www.vipwesterkwartier.nl/

Diensten en specialisaties

We helpen jou bij het vinden van passend en leuk vrijwilligerswerk. Ook zijn we er voor jouw organisatie als je ondersteuning nodig hebt bij het zoeken naar vrijwilligers of als je wilt weten hoe je je vrijwilligers aan jouw organisaties blijft binden. Daarnaast bieden we trainingen aan vrijwilligers van (non-profit) organisaties in de gemeente Westerkwartier. En we geven informatie en advies over bijvoorbeeld het behouden van vrijwilligers voor je organisatie of het doen van vrijwilligerswerk naast het hebben van een uitkering. Misschien wil je meer informatie over hoe het zit met een verzekering tijdens het uitvoeren van vrijwilligerswerk?

VIP! Westerkwartier helpt je met deze én alle andere vragen. In verband met het coronavirus kun je momenteel helaas niet langskomen op het spreekuur. Wel staan we tijdens de spreekuurtijden telefonisch voor je klaar. Onze VIP! vrijwilligers helpen je graag! De spreekuren bieden wij lokaal aan, in ieder gebied van de gemeente Westerkwartier. We zijn dus voor iedere inwoner van de gemeente dichtbij!

Afbeeldingen

NOV-leden

Registreren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen