Stichting Het Begint met Taal

1724 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Wij vinden dat het hier nog mooier wordt als alle 600.000 anderstaligen met een taalvraag in Nederland mee kunnen doen. Wie de taal beheerst, kan zich ontwikkelen, ambities waarmaken en zich thuis voelen. Taalcoaching door vrijwilligers is het krachtigste middel voor anderstaligen om de Nederlandse taal beter te leren spreken. Stichting Het Begint met Taal vergroot de kwaliteit van taalcoaching met materiaal, advies en training.

Wat we doen

Stichting Het Begint met Taal is expert op het gebied van taalcoaching. We vergroten de kwaliteit van taalcoaching met materiaal, advies en training. Dat doen we voor en met organisaties die taalcoaching bieden, gemeenten, werkgevers en taalaanbieders. Samen zetten we taalcoaching landelijk op de kaart en maken we het tot een waardevolle aanvulling op formeel taalonderwijs.

Hoe kun je meedoen?

https://www.hetbegintmettaal.nl/

Hoe kun je ons steunen?

https://www.hetbegintmettaal.nl/word-partner/

Contact

https://www.hetbegintmettaal.nl/contact/

Afbeeldingen

Meedoen begint met taal(coaching)

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen