AGORA-beroepsvereniging

10795 keer bekeken 0 reacties

AGORA heeft als missie alle coördinatoren vrijwilligerswerk – waar ook werkzaam - als beroepsvereniging een organisatorisch verband te bieden en hen te vertegenwoordigen. De vereniging zet zich in voor individuele en collectieve belangenbehartiging van beroepsbeoefenaren.

Wat we doen

Biedt een onderling netwerk aan coördinatoren vrijwilligerswerk en biedt daarnaast een breder netwerk via vertegenwoordiging in relevante organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.
Ontwikkelt draagvlak voor de positionering en erkenning van de functie coördinator vrijwilligerswerk bij het politiek en het maatschappelijk middenveld.
Geeft richting aan het vak binnen de kaders van wet- en regelgeving, welke invulling geven (ten grondslag liggen) aan het vrijwilligerswerk. Vertegenwoordigt de beroepsgroep bij landelijke organisaties zoals kennisinstellingen (Movisie, Vilans, ActiZ), en de koepelorganisatie NOV die mede richting geven aan het vrijwilligerswerk in relatie tot ontwikkelingen die van invloed zijn op het vrijwilligerswerk.

Hoe kun je meedoen?

https://www.agora-beroepsvereniging.nl/nieuws/vacatures

Hoe kun je ons steunen?

https://www.agora-beroepsvereniging.nl/over-ons/lid-worden

Contact

https://www.agora-beroepsvereniging.nl/over-ons/contact-opnemen
  • AGORA is dé landelijke beroepsvereniging voor coördinatoren vrijwilligerswerk die ruim 70.000 vrijwilligers vertegenwoordigt.
  • Het dagelijkse bestuur van AGORA wordt vrijwillig ingevuld door 5 professionals die allen beroepsmatig als coördinator werkzaam zijn binnen het vrijwilligerswerk.
  • AGORA is de beroepsvereniging die de betaalde coördinator vrijwilligerswerk all bijna 30 jaar ondersteunt en haar belangen behartigt.
  • AGORA ondersteunt je onder andere bij: professionalisering, opleiding, registratie systeem, beroepsprofiel, belangenbehartiging.
  • Ons Beroepsprofiel coördinator vrijwilligerswerk is beschikbaar.
  • Ondersteuning van regio groepen coordinatoren vrijwilligerswerk.
  • Wij zijn netwerkers pur sang en wij bundelen onze krachten met landelijke partners.
  • AGORA heeft een Privacybeleid en gaat zorgvuldig om met de gegevens van de leden.

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen