Stichting Carrefour Welzijnsgroep Noordoostpolder

1678 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Onze missie: inwoners leiden hun leven zoals zij dat zelf voor ogen hebben. Onze visie: Carrefour zoekt samen met inwoners naar antwoorden op vragen uit het dagelijkse leven vanuit vertrouwen, nabij en met gezond verstand.

Wat we doen

Carrefour is er voor alle inwoners van Noordoostpolder en is aanwezig in wijk en dorp, makkelijk bereikbaar voor inwoners en partners. Samen met inwoners werken we aan vragen die zij in hun dagelijks leven tegen komen. Met als doel dat inwoners zelf verder kunnen. De inwoners blijven zelf eigenaar van hun vraag en oplossing. Onze medewerkers sluiten aan, denken mee en helpen waar nodig. Door het verbinden van inwoners met elkaar ontstaat samenkracht. En oplossingen die van de inwoners zelf zijn en zo ook op de langere termijn blijven bijdragen aan de samenleving. We merken dat door deze inzet duurzame zorg kan worden voorkomen of uitgesteld. We werken daarbij vanuit vertrouwen, dichtbij en met gezond verstand. Hierbij werken we samen met inwoners, vrijwilligers, (zorg)organisaties, vrijwilligersinitiatieven, woningcorporatie, politie en gemeente. Want samen kom je verder!

Hoe kun je meedoen?

https://www.carrefour.nu/vacatures/

Contact

https://www.carrefour.nu/contact/

Afbeeldingen

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen