Stichting Carrefour Welzijnsgroep Noordoostpolder

6360 keer bekeken 0 reacties

Onze missie: inwoners leiden hun leven zoals zij dat zelf voor ogen hebben. Onze visie: Carrefour zoekt samen met inwoners naar antwoorden op vragen uit het dagelijkse leven vanuit vertrouwen, nabij en met gezond verstand.

Wat we doen

Carrefour is er voor alle inwoners van Noordoostpolder en is aanwezig in wijk en dorp, makkelijk bereikbaar voor inwoners en partners.

Samen met inwoners werken we aan vragen die zij in hun dagelijks leven tegen komen. Met als doel dat inwoners zelf verder kunnen. De inwoners blijven zelf eigenaar van hun vraag en oplossing. Onze medewerkers sluiten aan, denken mee en helpen waar nodig. Door het verbinden van inwoners met elkaar ontstaat samenkracht. En oplossingen die van de inwoners zelf zijn en zo ook op de langere termijn blijven bijdragen aan de samenleving. We merken dat door deze inzet duurzame zorg kan worden voorkomen of uitgesteld. We werken daarbij vanuit vertrouwen, dichtbij en met gezond verstand.
Hierbij werken we samen met inwoners, vrijwilligers, (zorg)organisaties, vrijwilligersinitiatieven, woningcorporatie, politie en gemeente. Want samen kom je verder!

Hoe kun je meedoen?

https://www.carrefour.nu/vacatures/

Contact

https://www.carrefour.nu/contact/

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen