Nederlandse BridgeBond

1011 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

De BridgeBond wil het bridgespel in de ruimste zin van het woord bevorderen: we organiseren en ondersteunen bridgewedstrijden; ontwikkelen middelen om meer mensen te interesseren voor bridge; helpen bridgeverenigingen en mensen die het bridgespel (willen) beoefenen en overdragen. We werken nauw samen met andere organisaties zowel binnen als buiten Nederland.

Wat we doen

De BridgeBond wil werken aan een grote bridgegemeenschap waar iedereen welkom is en iedereen zich ook thuis voelt: verenigen …., erbij willen horen. Ook verenigingen, organisatoren en beoefenaren, die nu nog geen (club)lid van ons zijn, zouden de meerwaarde moeten kunnen voelen. De honderdduizenden die graag bridge willen leren, moeten die stap veilig en gemakkelijk kunnen zetten. Behalve het inhoudelijk appel dat bridge doet op tal van hersenfuncties, moet de bridgesport synoniem staan voor een gemeenschap waar je bij wilt horen en die verenigt. Niet in de minste plaats is bridge een uitstekend middel om ouderen mee te laten doen aan de samenleving.

Contact

https://www.bridge.nl/contact/

Afbeeldingen

0  reacties

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen