Nederlandse BridgeBond

6259 keer bekeken 0 reacties

De BridgeBond wil het bridgespel in de ruimste zin van het woord bevorderen: we organiseren en ondersteunen bridgewedstrijden; ontwikkelen middelen om meer mensen te interesseren voor bridge; helpen bridgeverenigingen en mensen die het bridgespel (willen) beoefenen en overdragen. We werken nauw samen met andere organisaties zowel binnen als buiten Nederland.

Wat we doen

De BridgeBond wil werken aan een grote bridgegemeenschap waar iedereen welkom is en iedereen zich ook thuis voelt: verenigen …., erbij willen horen. Ook verenigingen, organisatoren en beoefenaren, die nu nog geen (club)lid van ons zijn, zouden de meerwaarde moeten kunnen voelen.
De honderdduizenden die graag bridge willen leren, moeten die stap veilig en gemakkelijk kunnen zetten. Behalve het inhoudelijk appel dat bridge doet op tal van hersenfuncties, moet de bridgesport synoniem staan voor een gemeenschap waar je bij wilt horen en die verenigt. Niet in de minste plaats is bridge een uitstekend middel om ouderen mee te laten doen aan de samenleving.

Contact

https://www.bridge.nl/contact/

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen