SailWise

6613 keer bekeken 0 reacties

Grenzen verleggen, uitdagingen aangaan en genieten op en aan het water, samen of alleen. Het kan allemaal! SailWise biedt al 45 jaar watersportvakanties voor mensen met een handicap. Ons motto is: iedereen kan watersporten. Je hebt een actieve rol in het reilen en zeilen van de week, want de vakantie maak je samen! Met de juiste aanpassingen kan iedereen (leren) watersporten. De ene keer grensverleggend, de andere keer genieten van zon, wind en water en de mooie omgeving. Niets moet, alles ka

Wat we doen

De activiteiten van SailWise staan open voor iedereen met een handicap, dus ook voor mensen die meer deskundige hulp of verzorging nodig hebben, bijvoorbeeld bij het verzorgen van een stoma, blaasspoelen of het krijgen van injecties. Behalve enthousiaste vrijwilligers die helpen bij het zeilen en de dagelijkse verzorging, zoeken we daarom ook vrijwilligers met een verpleegkundige achtergrond.

Vrijwilligers van SailWise zijn enthousiast, openminded, respectvol en fit van lijf en leden. Je vindt het leuk om je steentje bij te dragen aan een geslaagde en afwisselende vakantieweek. Als verpleegkundige heb je geen zeilervaring nodig. Belangrijk is dat je als verpleegkundig vrijwilliger bevoegd en bekwaam bent om voor de deelnemer de benodigde handelingen uit te voeren, bij voorkeur ben je BIG-geregistreerd.

Hoe kun je meedoen?

https://sailwise.nl/nl/vrijwilligers/vrijwilliger-worden

Hoe kun je ons steunen?

https://sailwise.nl/nl/bron-van-mogelijkheden/toegankelijke-watersport

Contact

https://sailwise.nl/nl/vrijwilligers/vrijwilliger-worden

Afbeeldingen

SailWise

X (voorheen Twitter)

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen