De Dierenbescherming

2242 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Het doel van de Dierenbescherming is een diervriendelijke maatschappij waarin mens en dier in harmonie met elkaar leven. Dieren behoren met respect behandeld te worden als zelfstandige wezens met gevoelens en bewustzijn. De eigenwaarde van het dier staat voorop, los van de nutswaarde die het voor mensen bezit. Onze centrale gedachte is daarom 'dier, mens en maatschappij'.

Wat we doen

Het is onze missie om het dierenwelzijn in Nederland zo optimaal mogelijk te bevorderen. Daartoe is ons werk in een drietal kerntaken opgesplitst: - Redden; - Opvangen; - Beschermen. Het is een mix van deze drie kerntaken die ons succesvol maakt als grootste Dierenbeschermingsorganisatie in Nederland. Om ons werk te financieren, werven we giften bij particulieren en fondsen én werken we samen met (maatschappelijke) partners.

Hoe kun je meedoen?

https://www.dierenbescherming.nl/wat-wij-doen/over-ons/vacatures/vrijwilligersvacatures

Hoe kun je ons steunen?

https://www.dierenbescherming.nl/steunons

Contact

https://www.dierenbescherming.nl/contact/service-en-informatie/contact

Vrijwilliger worden bij de Dierenbescherming? Dat kan! Ook voor jou hebben we een passende functie bij jou in de buurt. 

Afbeeldingen

Welkom bij de Dierenbescherming!

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen