MOOIWERK

1347 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

De missie van MOOIWERK is 'een goed Bredaas vrijwilligersklimaat'! Het doen van vrijwilligerswerk draagt bij aan positieve gezondheid, welzijn en plezier. Vrijwilligerswerk maakt Breda een mooie stad. Wij willen, waar nodig, de de kwaliteit en de infrastructuur van Bredaas vrijwilligerswerk verbeteren. Vrijwilligers bepalen zelf wat ze doen en onder welke voorwaarden. Wij zetten ons in voor alles wat nodig is om vrijwilligerswerk in Breda goed te laten draaien.

Wat we doen

MOOIWERK brengt vraag & aanbod bij elkaar brengen in onze eigen, lokale vacaturebank. Daarnaast bieden we gratis cursussen en workshops aan voor alle Bredase vrijwilligers. Tot slot kunnen de vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen rekenen op advies van onze adviseurs!

Hoe kun je meedoen?

www.mooiwerkbreda.nl/vacatures/

Contact

www.mooiwerkbreda.nl/contact

MOOIWERK zet zich in voor alle Bredase vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen