School's cool Nederland

1575 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Vrijwilllige thuismentoren van School's cool ondersteunen in heel Nederland, zo goed mogelijk, zoveel mogelijk kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs, zodat zij hun kansen op succes op school en in het leven vergroten.

Wat we doen

School's cool zorgt voor een goede match tussen scholieren en mentoren. De mentoren geven op vrijwillige basis extra steun aan scholieren tijdens schoolcarriere, bij voorbeeld de overgang van het basis- naar het voortgezet onderwijs. De mentoren komen een keer week maximaal anderhalf uur bij de leerling thuis. Zij zorgen ervoor dat de leerling door individuele begeleiding zijn schoolcarriere goed doorloopt en daardoor meer kans heeft op betere leerresultaten.

Hoe kun je meedoen?

https://www.schoolscool.nl/interesse-gekregen

Contact

https://www.schoolscool.nl/form/form-contactformulier

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen