AVVN samen natuurlijk tuinieren

4173 keer bekeken 0 reacties

Met tuinieren leveren we een waardevolle bijdrage aan een groene leefomgeving en een gezonde leefstijl. Dit doen wij door het uitwisselen van kennis en het aanbieden van deskundigheid en door op te komen voor samen en natuurlijk tuinieren.

Wat we doen

Bestuursleden van onze organisaties zijn vrijwilligers. Wij helpen hen met de overheidsregels waar zij mee geconfronteerd worden. Daarnaast helpen wij hen ook bij bijvoorbeeld het voeren van onderhandelingen, het promoten van onze passie tuinieren en met (juridisch) advies & bijstand. We organiseren trainingen, workshops en themabijeenkomsten. En niet onbelangrijk, we zorgen dat zowel de vrijwillige bestuursleden als alle andere vrijwilligers, die zich voor hun organisatie inzetten, goed verzekerd zijn. In besloten netwerken kunnen de vrijwilligers leren van elkaar.
Je kan als groenliefhebber ook supporter worden van AVVN. Hiermee ondersteun je de groene leefomgeving, natuurlijk tuinieren en de biodiversiteit in de buurt. Je ontvangt ons inspirerende tijdschrift De Tuinliefhebber, je mag deelnemen aan onze lezingen en activiteiten over natuurlijk tuinieren. Daarnaast hebben wij een besloten ledennet waar je in contact komt en tips uitwisselt met andere tuinliefhebbers.

Hoe kun je meedoen?

https://www.avvn.nl/over-avvn/word-vrijwilliger

Hoe kun je ons steunen?

https://www.avvn.nl/aansluiten

Contact

https://www.avvn.nl/contact

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen