Unie van Vrijwilligers Leeuwarden

680 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

We veraangenamen van het leven van kwetsbare mensen door het bevorderen en verlenen van maatschappelijke hulp door vrijwilligers met als voornaamste kenmerken flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat we doen

Onze vrijwilligers geven in Leeuwarden dagelijks een steuntje in de rug aan mensen die kwetsbaar zijn door ziektes, handicaps of ouderdom. Praktische en vriendschappelijke hulp, dát biedt de UVV Leeuwarden. Zo maken onze vrijwilligers een praatje met patiënten, gaan wandelen met ouderen, etc. De UVV stimuleert de ontwikkeling van een sterke, sociale samenleving waarin mensen de verantwoordelijkheid nemen om op informele wijze een steuntje in de rug te bieden aan anderen die zich in een kwetsbare positie bevinden. De projecten van de UVV richten zich op hulpvragers in instellingen. Het versterken van de zelfredzaamheid is daarbij het uitgangspunt.

Hoe kun je meedoen?

https://uvv-leeuwarden.nl/vrijwilliger-worden/

Afbeeldingen

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen