Stichting NL Cares

3359 keer bekeken 0 reacties

NL Cares heeft zich ten doel gesteld dat elke Nederlander het normaal vindt om bij te dragen aan een betere wereld. Zullen we die even concreet maken? Ok, komt ie: Elke Nederlander doet tenminste één keer per jaar vrijwilligerswerk. Wow, big dreams! Valt wel mee vinden wij, want het is toch ook supernormaal dat je in een fijne en sociale wereld wilt leven? Nou, dan moet je er wel zelf wat voor doen. Zo zetten we samen een verandering in gang, die langzaam maar zeker zorgt voor een betere plek

Wat we doen

Aandacht, daar gaat het om. Voor elkaar en voor je omgeving. Eigenlijk is het toch heel normaal dat je een ander helpt, je kennis deelt, zuinig bent op elkaar en de natuur, kortom: je steentje bijdraagt aan de maatschappij. Je bent toch zelf verantwoordelijk voor de toekomst? Alles wat jij nu kunt doen, zorgt voor een veel leukere plek om te leven straks. Maar hoe kan het dat niet iedereen dat automatisch doet? Zo ingewikkeld is het namelijk niet. It’s all about changing your mindset.

Van de wereldwijde klimaatcrisis en dakloosheid tot de groeiende ongelijkheid en eenzaamheid bij ouderen; we hebben in deze tijd met flink wat uitdagingen te dealen. En die gaan we oplossen met NL Cares. SAY WHAT? Ga je die allemaal direct oplossen als je meedoet? Nope. Maar wel als iedereen dat gaat doen! Wij geloven namelijk écht dat als iedereen bereid is om zich in te zetten, we samen kunnen bouwen aan een betere wereld.

Hoe kun je meedoen?

https://nlcares.nl/nl/initiatives/activities/list

Hoe kun je ons steunen?

https://www.nlcares.nl/donatie

Contact

https://www.nlcares.nl/contact

NL Cares - Flexibel Vrijwilligerswerk

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen