GeronFit

67 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Onze missie is het welzijn van kwetsbare ouderen (met dementie) te verbeteren door de verblijf of leefomgeving als een gastvrije ‘healing environment’ in te richten. Of dit nu in het ziekenhuis, verpleeghuis of thuis is. Dit doen wij op basis van de vier vensters van het wetenschappelijke HELP program Hospital(ity) Elder Life Program, te weten Oriëntatie, Activiteit, Mobilisatie en Eten&Drinken.

Wat we doen

GeronFit is een (netwerk)organisatie van specialisten die werken voor het welzijn en aan een ‘healing environment’ van een patiënt en/of bewoner. Wij willen de kwetsbare ouderen met/zonder dementie ondersteunen in hun dagritme door Vrijwilligers, facilitaire medewerkers en mantelzorgers kennis te geven en te scholen.

Contact

https://www.geronfit.nl/contact

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen