JongNL Limburg

1064 keer bekeken 0 reacties

JongNL Limburg stimuleert en organiseert activiteiten, cursussen en workshops voor leden en vrijwilligers met als doel de kwaliteit van het plaatselijk jeugdwerk te verbeteren.

Wat we doen

JongNL (Jong Nederland) is al decennialang een springlevende en eigentijdse organisatie in een mooie provincie. Zo’n 1600 vrijwilligers zetten zich in de 43 plaatselijke JongNL afdelingen in voor de kinderen en jongeren uit het dorp of de wijk. Meer dan 4500 kinderen komen wekelijks in de blokhut van hun afdeling bijeen. Het doel – en tegelijkertijd de kracht - van JongNL Limburg en haar afdelingen is om jeugdigen in hun vrije tijd in groepsverband gevarieerde mogelijkheden tot spelen te bieden. Alle kinderen en jongeren zijn welkom. JongNL Limburg wil jeugdigen onvergetelijke ervaringen meegeven waaruit ze hun hele leven kunnen putten. Samen worden activiteiten ondernomen die inspelen op de belevingswereld van de afzonderlijke leeftijdsgroepen. Deze activiteiten dagen uit, stimuleren en dragen bij aan de ontplooiing van de jeugd. Centraal staan de drie spelpijlers natuurbeleving, sport & spel en creativiteit.

Contact

https://jongnl.nl/index.php/contact

JongNL Limburg is de koepelorganisatie voor de 43 plaatselijke JongNL afdelingen in Limburg. Het garanderen en bevorderen van de kwaliteit van het werk van de afdelingen is de kerntaak van JongNL Limburg. Dat doet zij door het organiseren van ledenactiviteiten voor alle leeftijdsgroepen, door het aanbod van cursussen en trainingstrajecten (Groeien in JongNL), door ondersteuning op allerlei gebied en door te blijven werken aan een sterke binding met het werkveld.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen