Webinar: Aan de slag met medewerkersvrijwilligerswerk (i.s.m. NVP- HR netwerk)

ProfielfotoEsther Hofstede 15-06-2021

Begin

30-09-2021 om 11:45

Einde

30-09-2021 om 13:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Met sprekers Marije Rhebergen, Sustainability Head CSR bij DLL (onderdeel van de Rabobank) en Esther Hofstede, projectleider bedrijven bij NOV. Aan de slag met medewerkersvrijwilligerswerk. Met o.a. Hoe mobiliseer ik mijn medewerkers? Waar begin ik?

Samen met de Nederlandse Organisatie voor Vrijwilligerswerk (NOV) promoot NVP – het netwerk van HR professionals-  het ‘Nationale jaar van de vrijwillige inzet 2021’ met een reeks van 3 webinars over de kracht van medewerkersvrijwilligerswerk.

Op 30 september a.s. van 11.45 tot 13.15 uur vindt het 3e webinar plaats.

 Meld je aan voor het webinar 

Sprekers
Marije Rhebergen (Head of Sustainability CSR bij DLL, Rabobank Groep) en Esther Hofstede (projectleider bedrijven NOV)

Onderwerpen die aan bod komen:
Bij DLL hebben medewerkers twee dagen per jaar de ruimte om vrijwilligerswerk te doen onder werktijd. Het is onderdeel van de DNA en cultuur van DLL. 73% van de medewerkers neemt deel aan dit vrijwilligerswerk programma. Dit is een extreem hoog percentage. Hoe mobiliseert DLL haar medewerkers om mee te doen? Wat bieden ze aan? Waarom is het programma zo succesvol? Wat zijn de lessons learned en tips die ze andere bedrijven meegeeft?

Esther heeft 18 jaar ervaring met ontwerpen en implementatie van medewerkersvrijwilligerswerk programma’s bij groot en kleine bedrijven. Via haar internationale netwerken blijft ze op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Esther geeft antwoord op de vraag: Waar en hoe vind ik de perfecte partners voor ons vrijwilligersaanbod? Hoe organiseer ik een impactvolle vrijwilligerservaring voor onze medewerkers? Op welke manier kan vrijwilligerswerk het empatisch vermogen van de medewerkers versterken? Hoe kan vrijwilligerswerk D&I beleid ondersteunen? Presentatie van de NOV Good Busy Toolkit deel 2. 

Aansluitend is er nog een half uur tijd voor vragen van deelnemers. De bedoeling is een open gesprek aan te gaan met de deelnemers en hen op weg te helpen vanuit hun eigen ervaringen.

Voor meer informatie en registreren klik hier.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen