Be better & Tell it

ProfielfotoIris de Jong 05-10-2021

Begin

09-11-2021 om 16:00

Einde

09-11-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Good Busy organiseert dit webinar i.s.m. Logeion (Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals)

 KLIK HIER VOOR HET GEHELE PROGRAMMA EN OM JE AAN TE MELDEN 

De samenleving verwacht sociale betrokkenheid van organisaties. En medewerkers zijn op zoek naar sociaal betrokken bedrijven. Dus dan denk je: laat als organisatie zien waar je staat in de wereld en hoe je bijdraagt aan een betere toekomst. En laat zien hoe je bijvoorbeeld medewerkers ruimte biedt om vrijwilligerswerk te doen.

Maar als je er als organisatie te hard over roept dan loop je het risico om door je stakeholders direct op de vingers getikt te worden. En wantrouwen is het laatste wat je wilt. Hoe vertel je op een goede manier jouw verhaal? Welke best practices zien we? En waar ging het minder goed? En hoe bepalen we het verschil daartussen?

Dit webinar is een eerste aanzet voor een zoektocht naar een nieuwe communicatiemoraal en een uitweg uit de paradox. Doe je als organisatie het goede als je je waarden in de schijnwerpers zet? En in welke mate mag of moet je daarover vertellen? Welke twijfels heb jij als communicatieprofessional om over de maatschappelijke betrokkenheid van je organisatie te communiceren. In het webinar Be better & Tell it vertellen vakgenoten hier open over en gaan hier graag over met je in gesprek.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen