Good Busy Kenniscafé | Vormgeven aan effectieve partnerschappen met maatschappelijke organisaties

ProfielfotoIris de Jong 27-01-2022

Begin

19-04-2022 om 12:00

Einde

19-04-2022 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

Mark Versteegen, director KPN Mooiste Contact Fonds, over de 3-jarige samenwerking via sociale pioniers om impact maken op thema eenzaamheid.

Dit Good Busy Kenniscafé starten we met een i​​​​ntroductie op het thema door Mark Versteegen van KPN Mooiste Contact Fonds. Na zijn introductie is er veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en tips. Het team van Good Busy faciliteert deze kenniscafés. 

Good Busy Kenniscafé

Vattenfall Foundation, Facilicom Foundation en NOV-Good Busy zijn de initiatiefnemers van de Good Busy Kenniscafés. Dit is een serie lunchsessies waarbij iedere keer een thema centraal staat dat direct verband houdt met medewerkersvrijwilligerswerk. Het doel is om in een open sfeer ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Van de successen en van de momenten waarop het mis ging en wat je daarvan geleerd hebt. In het Good Busy Kenniscafé nodigen we je uit jouw ervaringen te delen en daarmee anderen een stap verder te brengen. Naast online is er ook een aantal hybride of fysieke kenniscafés. 

Doelgroep

De kenniscafés zijn exclusief voor medewerkers uit het bedrijfsleven die verantwoordelijk zijn voor medewerkersvrijwilligerswerk programma’s en al enige ervaring hebben. Het is een lerend netwerk van gelijkgestemde koplopers. Alles wat tijdens de sessie wordt gedeeld blijft vertrouwelijk.  

Deelnemen

Aanmelden voor dit kenniscafé kan via deze link. Je ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren de deelnamelink voor het Good Busy Kenniscafé in MS Teams.


Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen