Good Busy MKB-café #1 | Vrijwilligerswerk voor medewerkers, een kans in de huidige arbeidsmarkt

ProfielfotoIris de Jong 06-07-2022

Begin

27-09-2022 om 16:00

Einde

27-09-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

In dit eerste online Good Busy MKB-café komen MKB-ondernemers samen om van elkaar te leren en te inspireren rond medewerkersvrijwilligerswerk. MKB-koplopers Marc Gelissen en Frans Zantman vertellen je waarom medewerkersvrijwilligerswerk jouw bedrijf veel kansen biedt in de slag om nieuwe collega&

In dit Good Busy MKB-café heten Marc Gelissen (Bizzomate) en Frans Zantman (Samenvijf) je van harte welkom. Ze vertellen wat medewerkersvrijwilligerswerk voor de samenleving, maar ook voor hun medewerkers en bedrijf betekent. Ze gaan ook in op hoe vrijwilligerswerk kan bijdragen aan het oplossen van vraagstukken in de huidige samenleving; zoals eenzaamheid of armoede. En ze vertellen dat vrijwilligrswerk voor je medewerkers een grote kans is om je als bedrijf te onderscheiden in de huidige arbeidsmarkt.

Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland: Het is belangrijk dat MKB-ondernemers hun sociale impact verhaal vertellen. Maak het onzichtbare zichtbaar!

Gastheren Marc en Frans gaan graag met jou en andere deelnemers in gesprek over jullie eigen ervaringen. In het MKB-café is ook ruimte voor het delen van jouw tips en inspiratie om elkaar te helpen een volgende stap te zetten op dit gebied.  Het team van Good Busy faciliteert met plezier dit MKB-café. 

Inspiratie vooraf

Wil je alvast kennismaken met Marc en Frans, lees hier het verhaal van Marc over hun Vrijwillige Vrijdag en lees hier het verhaal van Frans over hoe zij een afwisselende werkweek organiseren.

Doelgroep

De MKB-cafés zijn exclusief voor MKB-ondernemers en -medewerkers. Het is een inspirerend netwerk van bedrijven die ook aan de slag zijn of willen met medewerkersvrijwilligerswerk. Alles wat tijdens de sessie wordt gedeeld blijft vertrouwelijk.

Deelnemen

Aanmelden voor dit MKB-café kan via deze link. Je ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren de deelnamelink voor het Good Busy MKB-café in MS Teams.

Good Busy MKB-café

Het MKB-café is een serie online sessies voor en door MKB-bedrijven waarbij iedere keer een thema centraal staat dat direct verband houdt met medewerkersvrijwilligerswerk. Het doel is om in een open sfeer ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Van de successen en van de momenten waarop het mis ging en wat je daarvan geleerd hebt. In het Good Busy MKB-café nodigen we je uit jouw ervaringen te delen en daarmee anderen een stap verder te brengen. 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen