Good Busy MKB-café | Hoe start als MKB ondernemer met vrijwilligerswerk voor medewerkers?

ProfielfotoIris de Jong 06-07-2022

Begin

15-11-2022 om 16:00

Einde

15-11-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

MKB-ondernemers Marc Gelissen en Frans Zantman nemen je in dit online Good Busy MKB-café mee hoe je als MKB-bedrijf een stap verder kunt komen met medewerkersvrijwilligerswerk. De twee gastheren delen hoe zij in hun bedrijf medewerkersvrijwilligerswerk organiseren. En wat doet jouw bedrijf al?

In dit Good Busy MKB-café heten MKB-koplopers op het gebied van medewerkersvrijwilligerswerk, Marc Gelissen (Bizzomate) en Frans Zantman (Samenvijf), je welkom om van elkaar te leren en verder te komen met medewerkersvrijwilligerswerk in jouw bedrijf. Dat is in deze krappe arbeidsmarkt zeker een sterke troef. Niet alleen vertellen de hosts zelf hoe zij dat in hun bedrijf aanpakken, zij nodigen jou ook uit om jouw ervaring op dit gebied te delen. Wellicht ben jij ook zo'n maatschappelijk betrokken ondernemer en kan jij met jouw verhaal weer anderen inspireren.

Uiteraard is er in dit MKB-café veel ruimte voor het delen van tips en inspiratie om elkaar te helpen een volgende stap te zetten op dit gebied.  Het team van Good Busy faciliteert met plezier dit MKB-café. 

Inspiratie vooraf

Wil je alvast kennismaken met Marc en Frans, lees hier het verhaal van Marc over hun Vrijwillige Vrijdag en lees hier het verhaal van Frans over hoe zij een afwisselende werkweek organiseren.

Doelgroep

De MKB-cafés zijn exclusief voor MKB-ondernemers en -medewerkers. Het is een inspirerend netwerk van bedrijven die ook aan de slag zijn of willen met medewerkersvrijwilligerswerk. Alles wat tijdens de sessie wordt gedeeld blijft vertrouwelijk.

Deelnemen

Aanmelden voor dit MKB-café kan via deze link. Je ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren de deelnamelink voor het Good Busy MKB-café in MS Teams.

Good Busy MKB-café

Het MKB-café is een serie online sessies voor en door MKB-bedrijven waarbij iedere keer een thema centraal staat dat direct verband houdt met medewerkersvrijwilligerswerk. Het doel is om in een open sfeer ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Van de successen en van de momenten waarop het mis ging en wat je daarvan geleerd hebt. In het Good Busy MKB-café nodigen we je uit jouw ervaringen te delen en daarmee anderen een stap verder te brengen. 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen