Good Busy Kenniscafé | online | Social impact meten

ProfielfotoYvonne Snelders 13-07-2022

Begin

04-10-2022 om 12:00

Einde

04-10-2022 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Thema: Impact meten | theorie en praktijk. Veel organisaties zijn op zoek naar een goede manier om hun sociale impact zichtbaar te maken. Tijdens dit Good Busy Kenniscafé vertellen we meer over de theorie hierachter en gaan we samen met andere bedrijven in gesprek hoe zij hier vorm aan geven.

Dit kenniscafé start met een introductie door Juul Jeurninck-Janssen, Adviseur Duurzaamheid bij APG (APG is de grootste pensioenuitvoeringsorganisatie van Nederland). Zij deelt wat APG social impact meet en hoe APG hiermee omgaat. Expert Edith Kroese, partner bij Avancepartner Sustainability & Impact services | Grant Thornton gaat in op de vraag wat is impact meten, waarom is het belangrijk? Daarna is er weer voldoende ruimte voor dialoog, reflectie en tips door impact expert Edith Kroese.

Good Busy Kenniscafé

Vattenfall Foundation, Facilicom Foundation en NOV-Good Busy zijn de initiatiefnemers van de Good Busy Kenniscafés. Dit is een serie lunchsessies waarbij iedere keer een thema centraal staat dat direct verband houdt met medewerkersvrijwilligerswerk. Het doel is om in een open sfeer ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Van de successen en van de momenten waarop het mis ging en wat je daarvan geleerd hebt. In het Good Busy Kenniscafé nodigen we je uit jouw ervaringen te delen en daarmee anderen een stap verder te brengen. Naast online is er ook een aantal hybride of fysieke kenniscafés. 

Doelgroep

De kenniscafés zijn exclusief voor medewerkers uit het bedrijfsleven die verantwoordelijk zijn voor medewerkersvrijwilligerswerk programma’s en al enige ervaring hiermee hebben. Het is een lerend netwerk van gelijkgestemde koplopers. Alles wat tijdens de sessie wordt gedeeld blijft vertrouwelijk.  

Deelnemen

Aanmelden voor dit kenniscafé kan via deze link. Je ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren de deelnamelink voor het Good Busy Kenniscafé in MS Teams.


 Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen