GEANNULEERD | In gesprek over.... Social impact in HR-beleid

ProfielfotoIris de Jong 23-11-2022

Begin

26-01-2023 om 16:00

Einde

26-01-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Naar aanleiding van het whitepaper Social impact in HR-beleid organiseren NVP en Good Busy een online sessie op dit thema.

HR-professionals en andere geïnteresseerden uit het bedrijfsleven nodigen wij van harte uit om met elkaar in gesprek te gaan en kennis en ervaringen uit te wisselen met andere betrokken bedrijven.

Steeds meer ondernemingen zijn bezig met het in kaart brengen en vergroten van hun maatschappelijke impact, ingegeven door een groeiend besef dat maatschappelijk verantwoord ondernemen leidt tot betere en duurzamere relaties en resultaten en de behoefte van bedrijven om verantwoordelijkheid te nemen in de samenleving. Een van de manieren om impact te vergroten, is door medewerkers de mogelijkheid te bieden om vrijwilligerswerk te doen. Maar hoe pak je dat als bedrijf nou aan?

Programma

Tijdens deze bijeenkomst 'In gesprek over …. Social impact in HR-beleid’ starten we met een toelichting op het whitepaper door de experts van NVP en Good Busy en lichten we toe hoe vrijwilligerswerk kansen biedt voor jouw bedrijf. Vervolgens gaan we daarover met alle deelnemers in gesprek en komen vragen aan bod als:

  • Hoe geef je social impact een rol in de employee-journey?
  • In welke onderdelen van de employee journey kan ik vrijwilligerswerk inpassen?
  • Of waar moet ik beginnen?

En uiteraard ga je na deze bijeenkomst naar huis met nieuwe tips, trics en tools om vrijwilligerswerk in jouw organisatie in te zetten. 

Deelnemen

Deze bijeenkomst is geannuleerd. Heeft u toch nog vragen, laat het ons gerust weten via goodbusy@nov.nl. 

Whitepaper nog niet ontvangen?

Heb je het whitepaper nog niet ontvangen, dan is het hier te downloaden. NVP en Good Busy hebben gezamenlijk deze whitepaper ontwikkeld. Hierin laten we vanuit onze visie, kennis en praktijkervaring zien dat het voor alle betrokkenen – bedrijfsleven, HR, medewerkers en maatschappelijke organisaties – veel kan opleveren.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen