HR-Expertsessie Social impact in HR-beleid

ProfielfotoIris de Jong 23-11-2022

Begin

20-02-2023 om 15:30

Einde

20-02-2023 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

NN Group | Schenkkade 65, 2595 AS Den Haag

N.a.v. het whitepaper Social impact in HR-beleid organiseren NN Group, NVP en Good Busy een HR-Expertsessie, exclusief voor HR-directeuren/managers van koploper-bedrijven op het gebied van medewerkersvrijwilligerswerk. Tijdens deze sessie gaan we verdiepen op het thema Social impact in HR-beleid.

NN Group, Vereniging NVP en Vereniging NOV-Good Busy nodigen HR-directeuren/managers van harte uit voor deze exclusieve sessie bij de NN Group Den Haag met onder andere een bijdrage van Dr. Lonneke Roza (Head of community investment bij NN Group).

Graag willen we met de aanwezige gasten in deze expertsessie goede voorbeelden uit de HR-praktijk in kaart brengen.  

  • Daarmee krijg je inzicht in wat andere bedrijven op dit gebied doen en inspiratie om dit zelf ook toe te passen 
  • Je komt in contact met andere koploper-bedrijven 
  • Bovendien draag je bij om deze kennis voor alle bedrijven in Nederland beschikbaar te maken, zodat we gezamenlijk meer goed kunnen doen in de samenleving.   

Deelnemen

Deze HR-expertsessie is exclusief voor HR-directeuren/managers van bedrijven die bedreven zijn op het gebied van medewerkersvrijwilligerswerk. Mocht je interesse hebben om deze bijeenkomst bij te wonen, neem dan graag contact met ons op via goodbusy@nov.nl

Whitepaper nog niet ontvangen?

Heb je het whitepaper Social impact in HR-beleid nog niet ontvangen, dan is het hier te downloaden. NVP en Good Busy hebben gezamenlijk deze whitepaper ontwikkeld. Hierin laten we vanuit onze visie, kennis en praktijkervaring zien dat het voor alle betrokkenen – bedrijfsleven, HR, medewerkers en maatschappelijke organisaties – veel kan opleveren.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen