Good Busy Kenniscafé | ChatGPT maakt medewerkers bereiken makkelijk

ProfielfotoIris de Jong 07-09-2023

Begin

05-10-2023 om 16:00

Einde

05-10-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

ChatGPT heeft een wervelende entree gemaakt in het werkende leven en heeft ook impact op jouw rol als social impact consultant, CSR & Sustainability manager, adviseur Betrokken Ondernemen of corporate volunteer manager. Hoe kunnen deze ontwikkelingen jouw werk makkelijker maken?

Bijvoorbeeld in het vergroten van medewerkersparticipatie voor jou social impactprogramma? Dat onderzoeken we in een online Kenniscafé op 5 oktober. 

Hoe en voor welk type werkzaamheden gebruiken jouw vakgenoten ChatGPT? Wat werkt goed en waar lopen mensen tegenaan. Op welke manier en voor welk type werkzaamheden kan ChatGPT als een soort ‘personal assistent’ jouw werk ondersteunen? Bijvoorbeeld voor het werven van bedrijfsvrijwilligers. We laten je ter plekke zien hoe het werkt. 

Maar ChatGPT kan ook helpen bij doen van onderzoek, vragen naar trends, ontwikkelen van je strategie en de businesscase, communicatie en social media strategie, ontwikkelen van trainingen, schrijven van toolkits en nog veel meer. In dit online kenniscafé stippen we de mogelijkheden aan. 

Na dit kenniscafé weet je:

  • Hoe andere CSR-professionals ChatGPT inzetten 
  • Hoe ChatGPT je medewerkersvrijwilligerswerk / participatie een boost kan geven 
  • En heb je een aantal handige tips en inspiratie gekregen om ChatGPT ook in jouw werk in te zetten. 

Schrijf je in en ontmoet gelijkgestemde vakgenoten, deel ervaringen met elkaar en bespreek samen hoe ChatGPT jouw werk zal veranderen.   

Good Busy is een programma van vereniging NOV en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS.  

De voertaal van dit Kenniscafé is Nederlands.

Good Busy Kenniscafé

Good Busy is een programma van vereniging NOV en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS. APG, NN-Group en Vattenfall Foundation nemen deel aan de programmaraad van de Good Busy Kenniscafés. Dit is een serie sessies waarbij iedere keer een thema centraal staat dat direct verband houdt met medewerkersvrijwilligerswerk. Het doel is om in een open sfeer ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. In het Good Busy Kenniscafé nodigen we je uit jouw ervaringen te delen en daarmee anderen een stap verder te brengen. 

Doelgroep

De kenniscafés zijn exclusief voor medewerkers uit het bedrijfsleven die verantwoordelijk zijn voor medewerkersvrijwilligerswerk programma’s en al enige ervaring hiermee hebben. Het is een lerend netwerk van gelijkgestemde koplopers. Alles wat tijdens de sessie wordt gedeeld blijft vertrouwelijk.  

Deelnemen

Aanmelden voor dit kenniscafé kan via deze link. Je ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren de deelnamelink voor het Good Busy Kenniscafé in MS Teams.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen