Good Busy op Sustainability congres 2023

ProfielfotoIris de Jong 07-09-2023

Begin

23-11-2023 om 00:00

Einde

24-11-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Congrescentrum 1931 's-Hertogenbosch

Zorg voor elkaar staat centraal op het Sustainability congres. Maar hoe geef je er handen en voeten aan? Medewerkersvrijwilligerswerk geeft handelingsperspectief. Good Busy vertelt hier met Marije Rhebergen van DLLmeer over tijdens dit congres. Jij kan er met de speciale Good Busy korting naar toe.

Op donderdag 23 november vindt in Den Bosch het jaarlijkse Nationaal Sustainability Congres plaats. Dit jaar is Good Busy daar ook aanwezig. Je komt ons niet alleen tegen op de fair, maar collega Esther Hofstede verzorgt samen met Marije Rhebergen van DLL een inspirerende mini-masterclass. Bovendien kan je via Good Busy ook met korting dit congres bezoek.

Lees hieronder meer over dit congres en de workshop.

Met korting naar het Sustainability congres

Als je het Sustainability congres wil bezoeken, dan kan dat via Good Busy met een eenmalige korting van 100 euro per ticket. Daarvoor kun je de volgende code gebruiken: NSC100NOV. En deel deze code ook gerust met je andere zakelijke relaties die dit congres willen bezoeken. Aanmelden voor het congres kan hier.

Mini-masterclass: De 5 succesfactoren voor een social impact strategie

Esther Hofstede van Good Busy en Marije Rhebergen van DLL geven tijdens het Nationaal Sustainability congres een mini-masterclass waarin ze ingaan Hoe medewerkersvrijwilligerswerk samenleving, medewerkers en bedrijf kan versterken en welke succesfactoren daaraan ten grondslag liggen.

Steeds meer bedrijven hebben een programma waarbij medewerkers zich ook maatschappelijk inzetten. Dat maakt jouw bedrijf niet alleen een betrokken, maar ook een aantrekkelijke werkgever. Maar hoe mobiliseer je collega’s en vergroot je deelnemersparticipatie – zoals bij DLL? Wat zijn de 5 succesfactoren?  Wat levert het op voor de samenleving, de medewerkers en het bedrijf? En wat is de link tussen medewerkersvrijwilligerswerk en aankomende CSRD-wetgeving?

Tijdens deze masterclass delen Esther en Marije hun bevlogenheid en jarenlange praktijkervaring. In een interactieve sessie komen praktijk en theorie samen en krijg je handvatten en een toolkit om je ambities om te zetten in actie. Een masterclass om zeker niet te missen.

Komen we jou ook tegen op dit congres

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen