HR Expertsessie | Aantrekken en laten groeien van talent mét social impact

ProfielfotoIris de Jong 13-02-2024

Begin

11-03-2024 om 15:30

Einde

11-03-2024 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

NN Group, Den Haag

Deze expertsessie, georganiseerd door de NN Group, Vereniging NVP en Good Busy, delen we niet alleen inspirerende voorbeelden en good practices uit de praktijk, maar bieden we ook concrete handvatten om dit zelf toe te passen in jouw organisatie.

Het is waardevol om als een duo, met je collega op HR of CSR/Social impact, aan deze sessie deel te nemen. Omdat het onderwerp beide vakgebieden versterkt en sta je samen sterker in het vervolg. 

Nieuw HR-whitepaper met inspirerende verhalen uit de praktijk   

NVP en Good Busy hebben twee jaar geleden een gezamenlijk een whitepaper ‘Social impact in HR-beleid' ontwikkeld. Als vervolg hierop is een HR-praktijkspecial ontwikkeld dat in februari verschijnt en aanleiding is voor deze HR-sessie. Aan de hand van de vier fasen van de employee-journey laten we zien hoe andere bedrijven vrijwilligerswerk hebben omarmd en wat dat oplevert voor samenleving, medewerkers en bedrijf. Het huidige whitepaper is hier te downloaden en de praktijkspecial volgt begin maart. 

Deze expertsessie wordt exclusief aangeboden aan bedrijven. Heb je geen uitnodiging ontvangen maar wil je toch graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via goodbusy@nov.nl.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen