Stichting ANDERS NL

Stichting ANDERS verbindt de producten, diensten en talenten van ondernemers aan mensen in armoede. Een heel concrete manier om als onderneming lokaal het verschil te maken. Concreter dan dit wordt MVO niet! Welkom in ons netwerk en bouw samen met ons aan een nog mooier Nederland.

Tijden veranderen, en wij als samenleving mogen mee veranderen. De tijd dat de overheid ons volledig ‘verzorgt’ is over. Dit zorgt ervoor dat we worden uitgedaagd om meer naar elkaar om te zien en elkaar meer te helpen waar nodig. Dit is een ontwikkeling die stichting ANDERS veel bestaansrecht geeft.

Stichting ANDERS gelooft in het principe van geven. Niet geven om er zelf beter van te worden, maar geven omdat het ons als mens zo enorm verrijkt. Dit vraagt om een andere manier van denken en handelen. Het moet ANDERS.

Stichting ANDERS wil heel specifiek in de commerciële sector ondernemers uitdagen om een stukje van hun producenten/diensten/talenten beschikbaar te maken voor mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben.
Vervolgens is het onze taak om deze ondersteuning te koppelen aan de juiste hulpvragen vanuit de samenleving. Op deze manier is stichting ANDERS een brug tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben.

Stichting ANDERS is in 2015 opgericht. Het bleek een succes het eerste ANDERS netwerk in de Drechtsteden groeide stevig door. Vanaf 2017 is ANDERS op zoek gegaan naar de mogelijkheid om verder Nederland in te groeien. Door de steun van het Oranje Fonds werd dit mogelijk. Ook in Rotterdam ontstond er een ANDERS netwerk. Sinds 2020 richt stichting ANDERS Nederland zich als moederorganisatie op de opbouw en ondersteuning van nieuwe ANDERS netwerken in het land.

We hebben inmiddels ANDERS netwerken in de regio Drechtsteden, Rotterdam, Eindhoven, Amstelland, en meer. 
Meer informatie op www.stichtinganders.nl/partner

Graag tot snel voor een impactvolle kop koffie!

Afbeeldingen

Nederland onderneemt ANDERS! Jij ook?

Good Busy

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen