Vrijwilligerspunt Papendrecht

Vrijwilligerspunt Papendrecht informeert, ondersteunt en bemiddelt bij de matching van lokale bedrijven aan maatschappelijke organisaties.

Een bedrijf kan een bron van vrijwillige inzet zijn. Door de inzet van kennis, expertise, talent en tijd van medewerkers ontstaat een win-win situatie. Voor een bedrijf is het een manier om bij te dragen aan de samenleving én aan de ontwikkeling van medewerkers. Voor een maatschappelijke organisatie is het een kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken om bijvoorbeeld specialistische kennis in huis te halen of extra handen te hebben bij een groot evenement.

Wat houdt de dienstverlening van Vrijwilligerspunt Papendrecht in?

We informeren geïnteresseerde bedrijven over medewerkersvrijwilligerswerk. We leggen contact met maatschappelijke organisaties, inventariseren welke mogelijkheden er zijn. We matchen vraag en aanbod.

ÉÉN DAG VOOR PAPENDRECHT op NLdoet

In Papendrecht grijpen we NLdoet aan als kennismaking met medewerkersvrijwilligerswerk. Samen met collega’s een speeltoestel opknappen, meehelpen bij een high tea voor ouderen of het plein van een school groener maken. Het mes snijdt aan twee kanten; je helpt de samenleving én werkt aan teambuilding.

De motivatie van medewerkers neemt toe als ze bij een werkgever werken die maatschappelijke impact wil maken. Eén dag iets totaal anders doen! Medewerkers doen nieuwe ervaringen op, spreken andere competenties aan en komen met inspirerende verhalen en nieuwe energie terug op het werk.

Na één dag NLdoet is de basis gelegd voor meer vrijwilligerswerk in de toekomst!

Meer weten over medewerkersvrijwilligerswerk? We vertellen je graag meer!

Telefoon: 078-615 47 41
E-mailadres: vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl

Afbeeldingen

Good Busy

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen